Boing konyha

Amikor ezt a bejegyzést írom – otthoni idő szerint 17 órakor- már túl vagyok néhány szem mandula nasin (felszállás után egy órával kaptuk), illetve egy főétkezésen. Mivel az amszterdami járat kulináris élményeit eléggé elnagyoltam, és az óceán felett járva időm úgyis mint a tenger, lássuk hát részletesen a menüt:

-Komkommer salade
-egy mini zsemle (mint a Spáros, csak kisebb), mini margarinnal (Biol Organic, light), mini sajttal (Beemster – 5 hónapig érlelt, premium gourmet dutch cheese)
– Panga Flakes Thai Red Curry Bamboo Shoots – valami hal volt, de lehet, hogy jobb, hogy nem tudtam mit eszek
– White Choco Profiterol egy kis Jacob’s Table Cracker keksz társaságában.
+ Heineken – mi más?!
image

Mmm…Nyami. Finom volt. Tényleg. A curry kicsit csípős, de el kell fogadnom azt a tényt, hogy megkezdődött a gyomrom idomítása a mexikói ételekhez.

Azért azt elmondom, hogy megenni könnyebb volt, mint leírni.
Hopp, éppen légörvénybe kerültünk… tökéletes időzítés. Tele hassal.

A multimédiás rendszerről majd írok egy külön bejegyzést, de ide tartozik, hogy ott valami spenótos tésztát emlegettek. Na mindegy, ez a fogalmamsincsmitettem is finom volt. Ennyit a konyha és a technika kapcsolatáról.

Most úgy Indianapolis felett járhatunk. Kaptunk egy kis fagylaltot. Karamellás és nagyon finom. Rájöttem, hogy három dolgot lehet itt csinálni: Enni, kényelmetlenül aludni, és a multimédiás kütyüt nyektetni.

Aludni nem sikerült, így Tom Cruise-zal ismét megmentettük a világot a Mission Impossible 4-ben. Ez a film olyan, mint a mekis kaja. Azt kapod, amit vársz. Minden alkalommal.

Mire vége lett, újból enni kellett.
A fő étkezésnél hiányolt olasz menü megérkezett:
– gyümölcs válogatás
– mini pizza
– pasta
image

A tészta már nem is fért belém. Úgy vélem, hogy ennyi étel, ital bőven elég erre az útra. A minőségre és a felszolgálásra sem lehet panasz. Valamit tudnak a KLM-nél.

4 Replies to “Boing konyha”

  1. Mi ez basszus, repülő étterem? 🙂 Emlékszem mikor nagybátyámmal repültünk Törökbe, akkor kisüveges borokat osztottak (talán 1,5-2dl volt), amiből mi vagy 4x repetáztunk, így egész kellemes mosolygós állapotban értünk földet 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.